Khamis, 23 Ogos 2012

Hepi Besday & kongrat


230812

Selamat hari ulang tahun ke -3 kepada coretan Ceriakan Hari-hari Mu. Semoga pengarangnya dapat terus bertahan dalam saat-saat ketidaksempatan untuk mengemaskininya kerana pelbagai kekangan yang tidak dapat diselesaikan. Pernah satu ketika CHHM tidak muncul  hampir 3 bulan kerana aku tiada kekuatan untuk menerbitkannya.  Semoga Allah memberi aku kekuatan untuk meneruskannya. Kini tahun ke 3 aku menguruskan blog ini dengan suntikan semangat daripada rakan-rakan yang setia memberikan sokongan walupun mereka kini hilang satu persatu di medan maya blog ini. Tidak mengapa akan aku teruskan juga walaupun mereka tiada lagi.

Di saat kesempatan ini aku mengucapkan tidak terhingga kepada mamaju (wanita dikaki langit / http://wanitaberkakilangit.blogspot.com/) yang sentiasa memberikan kata semangat agar aku meneruskan ceritera aku ini. Begitu juga dengan Afeez (aku menulis untuk diriku sendiri /http://imwritingformyself.blogspot.com/ ) dan yang lain-lain seperti atuk baik, hj rosli, Kak Sidah. Kak Nab, Shami2, Rezeki , Sonata Anak Kancil serta mereka yang lain-lain yang tidak dapat aku senaraikan di sini yang  sentiasa memberikan sokongan dan dorongan untuk menulis dengan melawat aku di di CHHM. Juga tidak dilupakan kepada pendorong utama aku menerbitkan CHHM iaitu Sdr CL dan Hj Arshad yang mana sumber pengunjung CHHM yang banyak melalui blog mereka itu http://manzlie-makkah.blogspot.com/ dan http://hajiarshad.blogspot.com/. Semoga kalian berdua diberkati Allah swt.


Selamat Hari ulang tahun kepada Ceriakan Hari-hariMu di dzairoy.blogspot.com


Inilah rupa CHHM buat pertama kalinya dihasilkan pada 23/8/2009


2 ulasan:

sonata anak kancil berkata...

selamat hari ulang tahun....( ni kes tak byk kerje kat pejabat la ni...satu N3 yg bagus )

teruskan menulis wahai tuan blog! ada masa tulis...tak ade masa...sonyap aje le

afeezz berkata...

assalamualaikum AZ : Selamat ulang tahun ke-3 wat CHHM. semoga terus berkarya dan mencoretkan kisah2 AZ untuk kami semua

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...