Sabtu, 5 Februari 2011

Alhamdulillah. Syukur


050211
video

Hari ini genaplah seminggu  berlalunya majlis perkahwinan anak perempuan sulungku di rumah ibunya kami di Melaka. Anda dapat lihat kepulan awan hitam semasa pengantin di arak dengan iringan caklempong bukan? Selepas itu hujan mula turun. Daripada hujan renyai-renyai membawa ke lebat di sebelah petang dan seterusnya tidak berhenti-henti sehingga lebih 24 jam lamanya dan mengakibatkan 4 buah negeri mengalami banjir.  Kepada tetamu yang datang, hatiku kembang berbunga. Yang tidak dapat datang disebabkan masing-masing ada urusan peribadi yang perlu diuruskan. Semoga para tetamu berpuas hati dengan jamuan yang di sediakan. AZ sekeluarga mohon ampun dan maaf atas segala kekurangan. 

hantaran pengantin (ihsan mamaju)
hanya tinggal kenangan


Salam Ceria

15 ulasan:

Rozali berkata...

Assalamualaikum Hj AZ

menarik dan ceria
tahniah

Wassalam

مسافر_اسلام berkata...

Salam az,
Allhamdullah segalanya sudah selesai.

Maaf tak dapat hadir.

Wasalam

Tanpa Nama berkata...

Salam knp rumah ibunya?bukankah rumah anda juga?

rosli berkata...

Salam Hj AZ,

Tahniah dapt menantu dan majlis berjalan lancar, maafkan saya tidak dapat hadir minggu lepas, demam teruk sangat dan masalah sakit perut.

Ayah Zain berkata...

salam rozali


terima kasih

Ayah Zain berkata...

salam MI

Alhamdulillah

Ayah Zain berkata...

salam tanpanama

hehehh

Ayah Zain berkata...

salam rosli,

terima kasih.

Umi Azuddin berkata...

Salaam AZ,

Alhamdulillah majlis berjalan dengan lancar. Tahniah buat AZ & isteri atas kehadiran menantu baru ke dalam keluarga. Selamat pengantin baru kepada kedua-dua mempelai. Semoga berbahagia hingga ke syurga. :-)

syahbandar87 berkata...

muga cpt2 dpt cucu..aminn
:)

Terunapondoktimur berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
kak su berkata...

Assalammualaikum Haji AZ

Maaf tidak dapat menghadiri majlis yg penuh makna buat AZ dan Pn Rohaya ya...

Alhamdulillah dah selamat.

Pass nii ada la episod mentua dan menantu lak ya...pass tu baru episod Atuk n cucu bermula...Amin.

Wslm.

boxhousestudio berkata...

salam az

syahdunya melihat video akad nikah ini

mohon maaf kerna tak dapat hadir khenduri kahwin anak az ya

even hajat seorang rakan nak megirim sesuatu pun tak dapat BHS tunaikan...ALLAH...

mohon ampun maaf ya az

apa pun tahniah sudah menerima menantu
dan sampaikan salam pada isteri az juga ya

salam ukhuwah berpanjangan...
BHS

ummu berkata...

assalamualaikum tuan haji Ayah zain
alhamdulillah telah selamat anakanda THAZ melangsungkan majlis pernikahannya.wah baiknya hati MamaJu. Tapi mamaju memang baik hati.
selamat menyambut maulidur rasul untuk TH AZ.
Terima kasih saya ucapkan kerna THAZ sudi follw educational blog Ummu yang tidak Ummu link kan di blog peribadi ummu.mohon maaf kerna jarang dapat tinggalkan jejak di blog AZ, atas sebab kesihatan saya yang tak emngizinkan berlama-lama depan PC
sekian,wassalam

nur easy berkata...

tahniah.. nice video compilation ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...