Sabtu, 18 Jun 2011

beli ke tak beli

18062011
Sementara menunggu ibu di Hospital Seremban ni, bolehlah aku menggodek-godek apa nak buat memenuhkan masa lawatan tengh hari nanti. Ada 4 jam lagi ni. Jenuh juga tu. Maka wife ajak menjengok-jengok apa boleh dipandang oleh mata. Kesihatan ibu sudah semakin pulih. Apa lagi ........Sambil itu membelek lah gambar-gambar yang ada untuk bahan blog.

satu ruang di alamanda.
cantik juga baju ni ......
mak datok, jenama apa ni?
RM256.00.
hehehhe seumur hidup tak pernah beli lagi baju mahal macam ni, tak tahu le orang lain......


10 ulasan:

afeezz berkata...

salam AZ : mak ai... t-shirt pon sampai rm200++... sy pon mmg tak beli la jawab nye

Ayah Zain berkata...

tu le afeez, memang az berkenan tp heheh, maleh la nak beli kekeke

Rozali berkata...

Assalamualaikum Tn Hj AZ

selamat hari bapa

kalau beli yg tu
hilang 3-4 helai ....

Wassalam

sonata anak kancil berkata...

sangat mahal t-shirt tu...kalau hubby pun tak mampu nak beli ! (...psstt...maaf klu baju kurung ade le juga macam tu punya harga / lebih ...dah berkenan beli le jg - tak le selalu - parah !!! )

Ayah Zain berkata...

betui sesangat tu hj rozali.

Ayah Zain berkata...

pompuan ni, kemeriahanya dekat baju SAK oiii. kalu rega macam tu kira murah tu. hehehh

Khairul Hakimin B. Muhammad berkata...

huhu.. saya selesa pakai yg tshirt rm10 giant, hehehe.. :))

Ayah Zain berkata...

Salam KHM

Baju T rege RM5.00 jualan pasar sabtu Benut pun sedap juga di pakai. hehehhe

KAMATO berkata...

agak kalau pakai t-shirt tu rasa nyaman je kot

Ayah Zain berkata...

agaknya bila pakai t-shirt rasa nyaman. Sejuk jer macam duduk dalam aircond hehheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...