Selasa, 14 Jun 2011

chicken mandi puterajaya

14062011

Entah mengapa selera ini teringin sangat kepada chicken mandi. Serata Pontian aku mencari namun tidak juga diketemui. Golek ke sana, nasi mandi;  golek ke sini nasi mandi,di mana-mana nasi mandi tetapi  si nasi mandi. tidak juga bersua.  Tiba-tiba teringat blog lebih baik bekas orang jahat daripada orang baik maka az usahakan juga ke tempat itu. Sampai juga ke destinasi namun di mana gerangan. Maka orang kuat Puterajaya dihubungi meminta bantuan. SOS amat berharga sekali di kala memerlukan. Panduan di beri, mata memandang sana ke sini , cari dan mencari cari. Akhirnya bersua juga tempat yang di cari . Terima kasih CM yang bestari.

waduh, ekslusif sekali meja makannya. Ala-ala arab gitu

sampai juga idaman yang di cari
yum yum, not bad tapi tak lawan yang original kat Makkah
apa-apa pun dapat juga melepaskan rindu dendam yang membara

16 ulasan:

Mohd Arshad Ali berkata...

salam...warna merah ala arab...meja ala jepun..

luahfikiran berkata...

SALAM,
LF PUN SUKA BRIYANI ARAB INI. KAT PUTRAJAYA NI TAK PERNAH PERGI. TAPI ADA SATU TEMPAT DI CYBERJAYA. MEMANG BEST DAN SESAK SELALU - RESTOREN SOBAH (BRIAYANI KABSA) BERTENTANGAN DGN CYBERJAYA CENTRAL BUS STATION. KALAU NAK BERKAWAN, LF BOLEH TEMANKAN !

afeezz berkata...

assalamualaikum AZ : rasanya pernah rasa.. tp dah lupe plak rasanya camner. nnt nak pi try lagi lah.. huhu

Kak Sidah berkata...

Salam Az,

Kenapa tak dtg kat KL Ampang..AlRawsyah ..tapi takper dah terlepas rindukan..lain kali cuba kat sini pulak yer..

Ayah Zain berkata...

salam hj.

heheh, memang ada suasana arab.

Ayah Zain berkata...

salam LF

yer ker boleh kawan kan. Contack number pun tak ada nak contack macammana

Ayah Zain berkata...

salam afeez

heheh, cakap jer nak pow az, kan senang terus terang gitu

Ayah Zain berkata...

salam kak sidah

tak tahu tempat tu. nanti kalau az ada peluang, az ajak ks dengan abang zack kat sana.kita ajak yang sorang lagi. alaaaaa yg ks terkejut beruk tu hehehhe

boxhousestudio berkata...

assalamualaikum warohmatullah hiwabarokatuh ya ayah zain

boleh tak BHS nak tahu alamat kedai makan arab alla duduk style jepun ni...(kata tuan haji arshad le..^_^)..

ayah zain, BHS dan cik bongsu suka hidangan timur tengah...kalau sudi beritahu ya....terima kasih

Tanpa Nama berkata...

elok gi cuba restoran saba di cyber jaya ...makanan di situ memang sedap

Ayah Zain berkata...

Salam BHS

kat alamanda. nak tahu lebih kanjut contak CM. Dia aan bagi tahu direction dengan tepat. heheh

Ayah Zain berkata...

ma kasih yer TNB

manzlie berkata...

salam ayah zain..

wahh..nampak sedap tuh az makan....


wasalam

ysa berkata...

SAlam AZ,
Ingat Briani Arab depan Azeeb Muawadah?. Banyaknya lah sepinggan. Berdua makan tak habis. Masa tu semua kurang sehat kan?

Khabarnya, bangunan tu pun dah kena roboh. Kalau betul khabar tu, Azeeb Muawadah skg mhadap trus ke Masjidil Haram!

Ayah Zain berkata...

salam CL

hehhe, tak sodap sebenar eh. sodap lagi kat sinun. tp, lantak je

Ayah Zain berkata...

salam YSA

Beto la. itu RM17. kalau kat depan azeeb tu SR15 boleh makan tiga orang kan? ermmmmmm rindu bangat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...