Isnin, 14 November 2011

nasi arab lagikkkkkk

141111

Sekali merasa nasi arab al taa'iz di Bed Hill of Malacca, macam rasa ketagih pulak. Baru-baru ini kami mengunjungi lagi sekai ke kedai makan nasi arab tersebut. Kali ini kami memesan menu yang barlainan sedikit. Kalau dulu kami tapau ayam panggang, kali ini kami makan di kedai  dengan ayam disaluti dengan rempah ala-ala kurma pulak. Ayam ini dibungkus dengan foil aluminium. Nasinya tetap kellassssss dan dimeriahkan lagi dengan jus mangga very der pekat sepertidi Makkah. slurrrrrrrrrrrrrrp

Jus mangga

9 ulasan:

nurazzah8 berkata...

Salam Ayah Zain, lama tak menjenguk ke sini... Nasi Arab...saya pun suka..skrg dah senang nak makan sebab di Shah Alam restoren Nasi Arab macm cendwan tumbuh....

Kabshah ... Mandi ... Maqlubah ...hurmm apa lagi? lupa pulak nama satu lagi jenis nasi tu...semua saya dah cuba...mmg sedappp...

sampai masa saya ke Jordan tempohari ..siap beli rempah utk masak Nasi Arab tu ...

afeezz berkata...

assalamualaikum AZ : jom... belanja sy plak kat sini

Ayah Zain berkata...

salam nurazah

betul la, sekarang dah senang nak cari nasi arab.

Ayah Zain berkata...

salam afeez,

yer ker. kalau abang ke kl, afeez lah jadi hos, abang guest

safiudin.com berkata...

Asslamualaikum Tn Hj AZ,

alhamdulillah, syukur...

makan-makan juga tapi nak ingatkan jaga kesihatan tu..

tapau 2 bungkus kari kambing...

Wassalam.

sonata anak kancil berkata...

assalam - di mana ni? depan SKDDH kan? dok lalu aje - tak pernah singgah lagi

Ayah Zain berkata...

salam che din,

ada selera makan, kena makan. heheh

Ayah Zain berkata...

salam sonata,

yp betul. x salah langsung. g le rasai, x menyesal

Kak Sidah berkata...

Salam AZ,

Sedap tu ...akak suka...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...