Jumaat, 7 Januari 2011

Sampaikan salam


............. maknanya besok confirm yer gathering PDKM di Hotel Singgahsana.
Sayang la saya tak dapat join sama, tengah sibok ni menguruskan jemaah kat belakang tu
kejap lagi depa dah nak makan tu ............
OK CM, u perform yang terbaik untuk semua tetamu PDKM tu, jangan ada yang terlepas pandang.
Untuk CL ....hv ur day.


14 ulasan:

CM berkata...

salam

hehehe ada-ada ajer az ni..

Kehidupan Makkah berkata...

Salam buat semua...buat lawak Haji AZ ni...

ummu berkata...

assalamualaikum Tuan Haji AZ
alhamdulillah gathering yang sangat bermakna.
p/s; suasana gmabar itu menggamir syahdu.

sonata anak kancil berkata...

sibuk nya ! semakin sibuk Tuan Hj AZ ni...gathering hujung bulan
ni boleh ?

mama ju, berkata...

aslkm Haji AZ

Wah balik haji ni lain sikit...hebat tu!

Ayah Zain berkata...

salam cm n hj arshad
hhhehhe, saja nak ngusik hj arshad bila nengok gambar2 tu

Ayah Zain berkata...

salam ummu

insya allah.

Ayah Zain berkata...

salam sak

sibok macam mana pun, urusan kena uruskan juga

Ayah Zain berkata...

salam mamaju

x ada lainnya. Ok je

PINATBATE berkata...

Selamat bergathering..semuga ukhuwwah diberkati Allah.

Ayah Zain berkata...

salam pina

alhamdulillah.

Hajah Zainab bt Abdullah berkata...

pandai betul AZ nih...ada2 jer idea buat skrip tu..

Kak Sidah berkata...

Salam AZ,

akak ingat betul2 dari HA tadi..insyaallah jumpa lagi nanti

Ayah Zain berkata...

salam kak sidah dan kak nab

masa belek-belek gambar kat mekah, terjumpa sekeping gambar HA, lalu terpikir pulak nag ngusik dia hehhe. Tipah tertipu lagi.

az baru je sampai rumah ni. penat betul seharian di jalanraua. Dari Melaka ke Negeri sembilan, then ke batu pahat, then ke ayer hitam melayan mrszain

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...