Selasa, 25 Mei 2010

Boling Time

250410

Sekarang musim boling ke
tak lah , la ni sedang gila bola
makan bola, minum bola tidur bola
pak itam dah termimpi-mimpi dok menghitung hari nak ke Afrika tu
ebetulan pulak tit tit dia mai nak ucap selamat jalan

namun kami di sini berpesta boling
aku saja nak cuba-cuba
boling ni bagi az, macam baby sedang berjalan jatuh
maklumlah banyak masuk longkang
skor pun masih di bawah 100
sekali hari tu kat Wangsa Walk dapat 118
malam tadi masih hancus (below 100)
tangan tak berbedung kakakakka
dua kali masuk longkat
namun dua kali juga strike
dua kali spare

ni dia bos aku, not bad
boss aku ni pemain tenis tegar

 
whopsss di lane sebarang
si zain (nama sama lak): inilah pemegang rekod 299
di Pontian Boling Center
Balingan dia selamba jer
malam tadi dia dapat 180 sahaja

ermmmmmmmmmm
lepas boling, ngeteh pulak
ada yang pesan mee goreng mamak, Roti Canai, Roti Sardin
az pesan capati sahaja

lepas makan, apa lagi
balik rumah lah
sampai rumah 12.00 malam
nak layan PDKM @ co. jap

6 ulasan:

kak su berkata...

Salam AZ...

Kalau dah start berbowling memang berhantu...
payah nak stop kan..

Mana ada az mengeteh...mengais ada laa...hee..no ais2 in the middle of night laa...

Wslm

Ummi Humaira berkata...

salam AZ..

tu namanya capati terbang ker?

SiNoMoSa berkata...

salam AZ,

jgn lupa turun sini utk PDKM's bowling tournament hikhik..
jom kita kasik strikeeeeee..hikhik
buktikan keteroran AZ pd yg mcabar tuh..go AZ go..hikhik

Ayah Zain berkata...

Salam kak su,

kak su memnag pandai. dah macam ketagih pulak berboling ni. Tadi lepas waktu pejabt pergi juga utk 3 games

Ayah Zain berkata...

Salam umi

hahah, capati terbang sebab lebih besar drpd piring dia.

Ayah Zain berkata...

salam Syima,

belum boleh lagi nak bertanding dengan u all tu. malu besau az nanti.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...