Rabu, 19 Mei 2010

Sambutan Hari Guru(3)

190510
Tak abis-abis lagi Sambutan Hari Guru.
Bukannya apa, sambutan hanya sekali setahun.
tak apa kita raikan , apa nak kisah kan?
Hari ini dipaparkan lagi antara gambar-gambar semasa sambutan tersebut.

Cokelat hadiah daripada Ketua Warden

Pulut Kuning Hidangan semasa persembahan
Sedap juga heheh
az memnag pantang denagn pulut kuning
selesaiiiiiiiii. mafi muskillah
heheh potong, jangan tak potong
Pulut Kuning Guru Pembina Negara Bangsa
kena sepakat tu
Sepakat mebawa berkat
wow, macam peserta AF tu
sedap juga nyanyian lagu asli drpd pelajar ni
 maklumlah  dia ni Johan Syaer MRSM Zon Selatan


amboi, mesranya
jangan melebih-lebih sudahlah
pengacara majlis la katakan, mesti outstanding & sporting


lakonan sebabak
sedutan cerita P Ramli "Pendekar Bujang lapok'
scene sekolah dewasa, klakau giler peringkat 5

antara hadiah yang mrszain dapat daripada anak-anak didiknya
kain tu untuk the Female Evergreen Teacher

ayahzain dapat termos tu, alhamdulillah
Alhamdulillah

aik! sampai ke rumah hantar hadiah
bekas anak murid mrszain hantar kek

Maka dengan itu berakhirlah episod Sambutan Hari Guru 2010
Mulai hari ini pelajar mula menghadapi peperiksaan semester 1
Semoga mereka dapat menjawab soalan dengan tepat

12 ulasan:

nadz berkata...

Assallamualaikum,

Banyaknya hadiah untuk Mr n mrs Zain. Guru yang yang disenangi pelajar, begitulah..akan diingat dan dikenang..
Tahniah.
w/salam

shami2 berkata...

Salam AZ...

SELAMAT HARI GURU..hehhe manyak hadiah dapat tuh...best aar kan tahniah tentu AZ cikgu yang di sayangikan...

Ayah Zain berkata...

Salam Nadz,

alhamdulillah. rezeki muarh kot heheh

Ayah Zain berkata...

salam shami2

hadiah tu bukan az punya, mrs zain yang punya.

manzlie berkata...

salam from Makkah


bestnyer...dapat banyak hadiah...


waslam

Ayah Zain berkata...

Salam Lie,

Hadiah utk Lie lagi banyak kan? Alhamdulillah

kak su berkata...

Salam Ayah Zain

Alhamdulillah...rezeki..kan..

Tapi harap Az dan guru2 lain fahamlah kan..agak nya budak2 tuu..pun teringin bagi hadiah kat cikgu dia tapi ada gak yg tak mampu kan...hanya doa yg dapat mereka dan kami berikan pada kalian guru-guru yg berbakti...

Wslm

Ayah Zain berkata...

Salam Kak Su

ish, tak ada lah mengharap hadiah tu. Kita guru mengharapkan kejayaan mereka menjadi orang berguna. Itulah hadiah sebenar-benarnya untuk kami. itu yang dikatakan guru pembina negara bangsa kak su

Azim berkata...

Assalamualaikum AZ

untungnya jadi cikgu
tiap2 tahun dapat hadiah

saya dah bertahun tiada sapa nak beri hadiah
he he

Wassalam

Ayah Zain berkata...

Salam Azim ,

ermmmmmmmmm, . Terima kasih ziarah umah az yer

Hajah Zainab bt Abdullah berkata...

salam AZ,

seronoknyer...dapat makan2...dapat hadiah2...

Ayah Zain berkata...

salam kak nab

alhamdulillah. syukur nikmat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...