Ahad, 23 Mei 2010

Makan Time

220510
Malam Jumaat lepas, az sempat memenuhi undangan ke majlis makan malam santai. Peluang makan malam begini memang sukar untuk ditolak kerana tempat tersebut menjadi idaman pujaan ramai orang di sekitar Pontian. Malah pengunjung daripada Singapura sampai ke tempat ini. Kalau anda berpeluang ke Pontian, jangan lupa singgah di tempat makan bernama Mandela itu.

Oklah, n3 kali ini az mahu memperkenalan Afeez Afiq anak salah seorang staf di di tempat az bertugas. Afiq berumur 2 tahun dan sangat keletah dan pandai bergaya apabila dihadapan kamera.

Cak? Atok Manzlie tak mahu join ke
ala jangan lah ingat baby Iman je, Afiq pun cute tau
Opah YB Nab marilah join sama yer


ermmmmmmmmmm
Opah Umi Umirah, Opah mamaJu, tak teringin ka

tu dia,
ambik kau
tak nampak sape-sape tuh

sedapnyaaaaaa
udang kat sini muaiiiiiiiiii

heheh,
gendang gendut tali kecapi
kenyang perut suka hati
Untie Naz kalau mai Pontian jangan lupa amik Afiq naaaaaaaa

yang ini Sarah Rasuddin Hamzah
Sara ni anak Cikgu Sc Komputer
Untie CM tak teringin suapkan sara makan ni
agak-agak sara ni sebaya ngan dina tu
CM nak tahu tak Sara dah masuk tadika tau
tadika makan-makan


ketam batu masak black pepper
sodappppppp, slurppppp
whopsssss tunggu n3 akan datang la



17 ulasan:

My Life berkata...

salam...

ayah zain... ambik tempat dulu.. baca dan lepas tu komen.. hehhe

My Life berkata...

cantik afiq dan iman

Rozali berkata...

Assalamualaikum AZ

ingat2 sikit
ubat dah makan
he he

ketam ooooo ketam
mengapa kamu pi Pontian
mai la kat KL ni

mama ju, berkata...

Salam AZ

Wah makan tak ingat atok!

Afiz tu agaknya macam afeez kita tu masa kecik kuat makan....lawa dia pun macam afeez gak. Senyum dia lawa..macammana kecik2 dah tau posing!

mama ju, berkata...

sori mama ingat kat afeez ...budak tu Afiqla..

manzlie berkata...

salam from Makkah..


nakkk ketam tuh....


az cam pak itam jugak yer...noti aaar...?


wsalm

Ummi Humaira berkata...

salam AZ...

ala tak gheti ler berbahasa diri opah coz orang utara "tok" . he he he


sekali pandang , Sara tu mcm Awni anak ummi la...

Ayah Zain berkata...

Salam MyLIfe,

heheh, tahniah,

Mana ada Iman, Afiq dan Sara je

Ayah Zain berkata...

Salam Rozali,

hehhe, sebab dia tak di KL. ubat sentiasa makan,no hal

Ayah Zain berkata...

Salam Mamaju

eh eh, kan Ingat tu.Kan Afiq pelawa tu

Ayah Zain berkata...

Salan CK,

CL nak ketam arrr, jap eh

Ayah Zain berkata...

Salam Umi,

oooo panggil atok yer. NS panggil uwan. Atok tu panggilan untuk orang lelaki heheh

Hajah Zainab bt Abdullah berkata...

salam AZ,

nak ketam jugak..

Ayah Zain berkata...

Salam Hjh

boleh.tak ada masalah.

CM berkata...

kalau aunty suap kan...sarah mesti tak cukup makan...sebab byk masuk mulut aunty hehehehe...sian sara...az anakku dina dah darjah satu..

Ayah Zain berkata...

Salam CM,

cukuplah. Hari tu siap tapau sume heheh.

OO0 Dina dah darjah 1 yer. Uncle zain lupa la. heheh

Tanpa Nama berkata...

pundek

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...