Isnin, 19 Julai 2010

Hepi Besday En Rozali

19 Julai 2010

Hepi besday 2 u (2X)
Hepi besday 2 Rozali
Hepi besday 2 u.

Ayahzain dan semua pengunjung Ceriakan Hari-harimu mengucapakan Selamat Hari Lahir kepada En Rozali@Atuk. Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki. Dipermudahkan segala urusan di dunia dan juga akhirat.


 gambar kenangan bersama En Rozali dan blogger PDKM
di Restoran Pak Ngah Helmi pada 17Julai 2010.
Kita jamu Kambing Panggang Shami2

Salam Ceria

26 ulasan:

Aki44 berkata...

Salam Ayah Zain...
Hepi besday kat Atuk. Bestnya sume kekawan Atuk meraikan hari yg important tu.
Cume nak tau, restoren Pak Ngah Helimi tu kat mane?

Ayah Zain berkata...

Salam aki44,

alhamdulillah.
Restoren pak ngah hilmi tu kat batu 16 jalan lama Rawang KL. G masuk kat blog
http://shami2.blogspot.com/

Aki44 berkata...

Salam Ayah Zain...
TQVM. Slmat mlm

Cik Yang berkata...

Happy Birthday to You ~ Semoga direstuai kehidupan ini, Selamat Panjang Umur dan dimurahkan rezeki olehNYA, Salam

Ayah Zain berkata...

salam Cik Yang,

Salam ziarah. Terima kasih sudi ziarah umah az.

Ayah Zain berkata...

salam aki44

sama-sama

SiNoMoSa berkata...

Salam AZ,

Owh berkongsi bulan yang sama rupanya AZ dan Atuk eks..

Happy Birthday buat Atuk.

Hajah Zainab bt Abdullah berkata...

salam AZ,

oh rupanya Julai bulan kelahiran AZ & ROZ...suami kak nab pun !

sekali lagi kak nab ucapkan Happy Birthday Buat AZ .. dan jugak buat ROZ...

afeezz berkata...

salam AZ : mudanya atuk... hehehe

rosli berkata...

Salam AZ,

Sekali lagi happy birthday kepada Az dan Rozali, berkongsi tarikh yang sama dengan anak bongsu saya Ammar ( 19 Julai).

Saya tak dapat join pada Sabtu lalu sebab ada kelas dan ada majlis orang nikah malam tersebut. Nampak shima ada, Taj ada, Shami2, tokeh kedai ada...Insyallah di lain kali saya akan cuba join sekali....rugi tak dapat nak menikmati kambing panggang.

shami2 berkata...

Salam Az...

ramai yg sambut besdey ...tu

Semoga panjang umur di tambahkan rezeki dan bahagia bersama keluarga masing2....pada

Az ..cik rozali serta anak cik rosli....

ainhany berkata...

salam AZ

tahniahla AZ, mengingatkan kita pada hari yg bermkna dlm hdup cin rozali..

selamat ualangtahun atok razali: "..semuga panjang umur, dimurahkan rezeki hingga akhir hayat..amin"

Ayah Zain berkata...

salam Syima,

betul la. Tak sangka, kalu idah kita boleh wish sama-sama kat jamuan hari tu kan?

Ayah Zain berkata...

salam kak nabn

Betullah,

Terima kasih atas ucapan dan ingatan kak nab itu.

Ayah Zain berkata...

salam afeez,

mestilah muda afeez.

Ayah Zain berkata...

salam Rosli,

terima kasih.

Tu ler, kalau u da sure gempak punya.

Ayah Zain berkata...

salam Syami2

Terima kasih atas layanan yang istimewa. Tak lupa juga dengan hadiah kek itu. Itulah pertama kali az potong kek hari jadi. huhuhu

Ayah Zain berkata...

Salam ainhany

Terima kasih atas ucapan mu itu. Tak ada apa cuma berkongsi saat gembira

Ummi Humaira berkata...

salam AZ...

SELAMAT MENYAMBUT ULANG TAHUN KELAHIRAN BUAT az , AKHI ROZALI JUA ANAK KPD AKHI ROSLI

SEMOGA DIPANJANGKAN USIA DAN BAHAGIA SELALU...

PINATBATE berkata...

Salam,
semuga usia diberkati Allah dan bahagia di dunia dan akhirat..

Ayah Zain berkata...

Salam umi,

terima kasih. Semoga umi sekeluraga juga disinari dengan cahaya kebahagiaan

Ayah Zain berkata...

salam pinabate,

terima kasih semoga cikgu pinat juga diberkati Allah.

Cik Yang berkata...

Salam !! Ayah Zain.. Maaf ada kekeliruan berlaku ya. Terima kasih menziarah saya.. Wou , aktif sekali, baguslah !!! untuk kesihatan dan aktiviti yang sihat.

Rozali berkata...

Assalamualaikum AZ

Assalamualaikum kekawan

terima kasih atas ucapan dan doa anda semua

saya turut serta aminkan doa2 tu

Wassalam

Ayah Zain berkata...

salam Cik yang,

ok. No hal. Kekeliruan itu tidak disengajakan

Ayah Zain berkata...

Salam Rozali,

yer lah. Kita aminkan doa-doa itu bersama-sama

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...