Selasa, 20 Julai 2010

Terima kasih CL, Mama Ju & syami2

200710
Aku ingin mengucapkan terima kasih kepada CL yang budiman dan Mamaju yang prihatin kerana memaparkan n3 khas tentang Hari Lahirku pada tanggal 17 Julai yang lalu. Keperihatinan anda berdua menyemarakan lagi ukhwah antara kita. . Terima kasih kepada bloger-bloger yang menitipkan ucapan hari lahir dalam blog PDKM dan Blog Mamaju.Terima kasih juga kepada Azie yang menelefon az mengucapkan selamat harilahir kepadaku. Budi baik kalian hanya Allah sahaja yang membalaskan

Terima kasih   kepada kalian yang memberikan ucapan selamat harilahir kepadaku. Sesungguhnya harilahir ku kali ini meninggalkan sejarah kepada diriku sendiri kerana buat pertama kalinya aku memotong kek harijadi secara solo yang dihadiahkan oleh Shami2. Memang aku tidak menyangka sama sekali niat ku hanya untuk datang makan daging kambing panggang bersama kak shida namun apa yang berlaku ramai ahli PDKM datang bersama-sama meraikannya.

Terima kasih tidak terhingga kepada Rozali dan anaknya, Kak Shida dan suami, Puan Azlina dan anak buahnya, Syima dan Taj (pertama kali berjumpa dengan Taj namun sudah terasa kemesraannya) juga buah hatiku berdua yang turut sama-sama berada di Kedai Pak Ngah Helmi. Paling membuatkan aku terharu ialah kek harijadi hadiah daripada Syami2 dan Pak Ngah Helmi. Terima kasih daun keladi kepada Syami2 dan suami,  tahun depan berjumpa lagi.

Kek Harijadi hadiah drpd Syami2
heheh, tak biasalah   potong kek hari jadi ni
rasa janggal la pulak.
Terima kasih Syami2.

Thanks for everything

14 ulasan:

Kak Sidah berkata...

Salam az,

Semoga ukhwah yg terjalin kekal berpanjangan..akak takde blog nak dibuat N3 ,kalau tak dah berjela dah ..sori hari tu sibuk lak dgn cucu..

Ayah Zain berkata...

salam Kak sidah,

AZ juga mengucapkan terima kasih banyak kepada kak sidah atas kesudian meraikan az dan membawa kengkawan lagi ke kedai pak ngah helmi tu. Nanti az akan siarkan juga, Hari ni tak ada idea nak menulis perjumpaan kita itu.

afeezz berkata...

salam AZ : wah3... sukenye birthday boy ni....

Rozali berkata...

Assalamualaikum AZ

Allah berkati ukhwak kita

saya tabit spering usaha AZ
moga dipermudakan lagi

Wassalam

Ayah Zain berkata...

salam Afeez,

awat yang suka tu.

Ayah Zain berkata...

salam Rozali,

usaha apa tu. terima kasih atas semuanya.

Umi Azuddin berkata...

Salaam AZ,

Meriah nampak mini gathering follower PDKM tu. Semoga ukhuwwah yang terjalin terus berkekalan.

Happy belated birthday...
DIRGAHAYU AZ! :)

VpeaceV

مسافر_اسلام berkata...

Salam az, Maaf lewat ucap selamat ulang tahun. MI benar2 sibuk sekrg ini. MI doakan semoga az ceria selalu dan dipanjangkan umur dimurahkan rezeki. Semoga Allah merahmati az selalu. Syukran

kak su berkata...

Salam AZ

Alhamdulillah, semua itu telah ditentukan oleh Dia,apa yang diharap melebihi dari yang dijangkakan.

Syukur, bukan kami kaum ibu tak prihatin nak celebrate hari ulangtahun suami2 kami yang kami sayangi tapi...itu bukan budaya kita kan???

Janganlah kecik hati... hee...hee...hee....

Betul tak Puan Rohaya...???

Wslm

Ayah Zain berkata...

Salam Umi Azudin,

terima kasih. kalau umi ada lagi hapening ni.

Ayah Zain berkata...

Salam MI,

tak mengapa. No problema. Terima kasih atas ucapan itu

Ayah Zain berkata...

Salam Kak Su,

betul tu kak su memng bukan budaya kita. Sebab tu kekok nak potong kek tu. Seumur hidup tak pernah potong kek hari jadi secara solo begini kalau share-share potong kek tu adalah juga sekali sekala. Maksudnnya sambutan secara ramai-ramai. Kali ni sorang jer. Tak tahu pulak harijadi rozali lusanya. Kalu idak boleh celebrate sama-sama

Hajah Zainab bt Abdullah berkata...

salam AZ,

wah2...potong keke gitu...tak per arr kekok pun, no hal !! ni ulang tahun yang ke 20+++ kannnn :)
semoga AZ terus sihat dan ceria..

afeezz berkata...

salam az : suke le dpt birthday cake. dpt birthday present tak az??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...