Khamis, 1 Julai 2010

alamak, telabih sudah

010710


Berita Harian Edisi Johor
29Jun 2010

The Star
30 Jun 2010

21 ulasan:

nadz berkata...

Assallamualaikum AZ,
Dah masuk paper ni..glamor nya.
Tahniah.
Jasa guru tetap dikenang walau telah sampai outer space.

manzlie berkata...

salam from Makkah


hebat lah skg ayah zain...


dah masuk paper ni...


wslam

kak su berkata...

Salam AZ

Huh! glamour naa...

Uper2nya AZ nii HEP yer??

Tak masuk class la.., duk lawat estet jer la...

(Tadi akak pun gi lawat jajahan office lama...duit org dlm bank makin banyak , duit buku kita yg menyusut...huk..huk..huk...)

Wslm

Ummi Humaira berkata...

salam AZ ...

wah ! dah glamor AZ sekarang ek ...

PINATBATE berkata...

uihh!!
ini memang terlebih sudaa...
Tahniah AZ !

mama ju, berkata...

Salam AZ

Kiranya dekat majlis tu AZ lah yg paling hebat ya?
Bacakan sikit apa yg diaorang tulis kat gambar memadu tu....

Ayah Zain berkata...

salam mama nadz

tak ada lah. segan giler

Ayah Zain berkata...

salam Lie,

tak hebat la. kebetulan jer

Ayah Zain berkata...

salam kak su

mana ada galmernya tu

Ayah Zain berkata...

salam umi

ish umi ni, tak ada maknanya tu

Ayah Zain berkata...

salam pinat

hehhe, memang terlebih suda

Ayah Zain berkata...

salam mamaju
jangan cakap gitu. az ni biasa je.

memadu tu apa mamaju

rezeki berkata...

salam az


oklah tu,
kejayaan mendidik anak bangsa dihargai dgn cara begini

pak itam , surat kabar tamil pun tak penah masuk tau hehehe

shami2 berkata...

Salam Az...

Tahniah az dah masuk zon glemer patutnya orang lain hadirkan tapi
Itulah jasamu dikenang juo..heheh
Satu Malaya membaca berita ni...kalu dia baca blog az..lagilah..satu dunia maya kan...

CM berkata...

salam..


amboooi cm bangga lahh..


pssstt,,interframe kt blog tak mau arr,,,kt suratkhabar boleh pulakk...tak picphobia ker?????pas ni boleh arr kuarkan,,gambar AZ..wajah kesayangan hamba kata hail amir..

zue berkata...

salam ukhwah,
beruntung guru2 & pelajar dpt mengetahui dan mempelajari apa itu sains aeroangkasa...berbangga lagi bila ia kluar paper.

Ayah Zain berkata...

salam CR

ahamdulillah.

Ayah Zain berkata...

salam shami2,

itulah dia. nak buat macam mana. PPD jemput pengetua hehhe, dah boss suruh kita wakil dia.......

Ayah Zain berkata...

Salam CM,

jangan lah cakap macam tuh. masa depa lip lap tu gerun juga. Dalam hati pictofobia tahap gaban.

Ayah Zain berkata...

salam zue,

ma kasih zaiarh az yer. tak bangga kuar paper ni sebab az ni pictofobia

Raymond Mersing berkata...

Salam

Hebatlah Papa Z..

Tapi kalau papa Z nak jd angkasawan tanpa tapisan yg hebat bolehlah ke Besut Terengganu untuk berjumpa Angkasawan no 1 Malaysia. Dia bukan shj sampai tapi mguasai kerajaan langit..gurau jer papa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...