Isnin, 26 April 2010

beli tingkap


260410
Hari Minggu,
orang  kata hari bersantai
suri rumah sibok berkemas
ada juga yang beriadah
ermmmmmmmmm
tak kurang juga shopping moping

Semalam aku melayan anak bongsu
membeli tingkap
hehehhe buat apa nak beli tingkap tu
window shopping la
maklumlah nak buat persediaan ke pusat persediaan
awal mei nanti putera bongsu akan berpisah lagi
maka tinggallah kami berdua lagi

masya Allah,
ramainya umat
nak berjalan pun susah tuh

kat sini banyak sale
diskaun sampai 50%
ada juga sampai 70%
layaaaaaaaaaannnnnnnnnn

oooo
dapat juga PB beberapa pakaiannya
siapa nak bayar tu
Berapa?
katanya tak cukup lagi
nak g cari kat tempat lain

ehhhhhhhh emaknya kat mana pulak?

14 ulasan:

afeezz berkata...

salam dan selamat pagi ayahanda zain : mak oi.... beli tingkap dampai rm300++.... tu belum kat tmpt laen lagi....

YB berkata...

Salam AZ

kBaru beli tingkap, kalau beli pintu mau cicah 4 angka....mau botak. Anak bongsuuuu...layannnn

Ayah Zain berkata...

Salam afeez,

betul tu, itu baru satu kasyer, tak masuk kasyer yang lain.

Hari ni nak sambung lagi kat nilai 3 pulak

Ayah Zain berkata...

Salam YB,

heheh gitulah gamaknya YB, emak dia kata beli untuk hari raya sekali. Layaaaaaaaaaaaan

Rozali berkata...

Assalamualaikum AZ

sedah mula beli untuk anak pi matrikulasi
taniah untuk anak

anak saya belum buat pesediaan lagi

Wassalam

rezeki berkata...

salam az

tulah zaman sekarang, anak2 nak belajar semua pakai duitkan heheh

takpe, asalkan dia nak belajar sungguh2 dan berjaya

zaman kita dulu , takde semua ni

alhamdulillah, rezeki utk anak2 kan


pssss zaman sekarang, nak kecing pun pakai duit
zaman dulu free je kat parit hehehe

Ayah Zain berkata...

Salam Rozali,

dah terlanjur ada kat KL, lagipun tarikh daftar lagi 2 minggu.

Ayah Zain berkata...

Salam CR,

kamu ni, ada saja nakbuat az ketawa macam sekah patah.

betul apa, nak kencing pun kena bayar. kalau kat KLCC sampai RM2

ainhany berkata...

salam AZ

ahai bertuahnya jadi ptera bungsu....abah ada balance2 beli pintu, pasni keter lembu kot:)

tahniah jua adenya buat az dan family

nadz berkata...

Salam AZ,

tahniah buat putera bongsu.

Hajah Zainab bt Abdullah berkata...

salam AZ,

biasanya camtu lah bila berbelanja untuk persediaan anak2 masuk ipt!! ribu-riban abis duit...namun berbaloi jika anak2 berjaya & ingatkan mak-bapak!

manzlie berkata...

slam ayah zain..


jangan lupa satu Tshirt untuk cl...warna cerah and striking tau..hehheeh

wasalam

PINATBATE berkata...

Tahniah!pelaburan utk masa depan tu...tak gitu AZ..?

mama ju, berkata...

Tahniah ...mula nak jejak2 ke puncak.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...