Ahad, 25 April 2010

Rendang Itik Hulu Selangor

250410
Pagi tadi, Rozali minta ayahzain interframe rendang itek
Alhamdulillah,
ada rezeki Rozali
Mrszain dapat sediakan sepiring rendang itek itu
harap Rozali sudi menerima

Ini dia Rozali punya

Ini untuk CL
untuk CL inilah dia Rendang Itik Hulu Selangor (RIHK)


Mengapa dipanggil RIHK?
Hulu Selangor kini diserang oleh pengunjung yang entah mana datangnya
Seluruh pelusok seantero Malaya turun
termasuk jugalah Ayahanda yang berkampong di sana
Besok Hulu Selamgor akan lengang seperti biasa

RIHK di buat oleh adik iparku
namun rasanta tak boleh lawan kakak dia la
Kalau kakak dia buat ermmm it's finger's licking good
Macam mana pun RHIK air tangan adik ipar ku ini memang sedap
adik ipar aku itu tinggal di Ulu Yam (Hulu Selangor)
hehehhehe

yang lain-lain jangan kecik hati naaaaa
nanti az sediakan yang lain pulak.
Selamat menjamu selera Rozali dan CL

10 ulasan:

manzlie berkata...

salam from Makkah..


aduhai..cl teringat rendang itik arwah mak buatkan dulu...sedappppp


nak cikit az..


waslam

Rozali berkata...

Assalamualaikum AZ

terima kasih
nasib baik AZ dah asingkan untuk saya
kalau tidak telan air liur le
pi batu belah batu bertangkup
kepunan RIHK
he he

Wassalam

afeezz berkata...

salam ayahanda zain : sy penah rasa rendang itik ni.... sedap2... nak jugak

S berkata...

salam,

AZ,
nama pun sedap RIHS,kalau makan lagiiii sedap

CM berkata...

first time makan itik masa pregnant anak sulunggg.fuuuh sedappnyer..

Ayah Zain berkata...

Salam CL,

kantak payah mintak, special sepiring untuk CL tu

Ayah Zain berkata...

Salam Rozali,

tu la,baik kan mrszain, ingat dia kat Rozali. Dia kata raja pecut tu kena jaga baik-baik. hehehhe

janganlah p batu belah, p kat batu caves jer

Ayah Zain berkata...

Salam Afeez,

afez nak jugak. Nanti az bagi yer

Ayah Zain berkata...

Salam kak s,

betul tu, memnag sedap

Ayah Zain berkata...

Salam CM,

yer ker. susah nak cari rendang itik ni kan? sekali2 je jumpa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...