Sabtu, 7 November 2009

Mampir, mampir, mampir duluan yok



Angkat apa tu? Kuatnya badang ni

Masya Allah, Ramai lagi rupanya
Nak ke mana tuh

ooo ada latihan rupanya

Berbincang sakan tahap gaban tuh

ermmm, oooo ada majlis yer

ooo Majlis Makan Malam Tahunan rupanya
Awat tak habak dari tadi

Buat apa tuh!


Cepat, cepat majlis dah nak mula



Begitu teruja menunggu ketibaan Ayahanda  tercinta

sedapnya menu ni. Tak berapa nampak lah

ikan bawal 3 rasa

Tom Yam

Sayur Campur

Paprik

Kueh mueh : tako, kueh cara daging, yg hijau tu? ala-ala putri ayu
Sedap juga ada inti dalam nya. Boss kata kueh PAS memang sedap ops!!! terlebih sudah - mu jange

Buah-buahan

Bismillah... Ayahanda merasmikan majlis

tetamu jemputan. Steady Pak Sahak - ko datang dari Soghomban yer. Ma kacih sudi datang yo
baju merah? Si Peanutbate macam kenal jer tu

wajah ceria guru-guru

wajah ceria anak-anak muridnya

lapau ler, bila nak makan

Presiden BWP, kau pakai topi koboi yer



Farah Wahida bt Doktor Ramli, dah besau kau yer




wow, macho n jelita si pengacara majlis ni

Bacaan Doa pembuka majlis

Ucapan Presden BP

Dayang-dayang  sinandung tu....... nak kemana, nak meminang ke

semua hadirin di minta  berdiri ....

Lorrrr!!! bawak benda ni - siakap sweetsour

Cenderahati utk guru - buatan puteri ayu

Mug

Ayahanda: Dipersilakanyer

ada hadiah tu

nak interframe jugok

ooo cabutan bertuah

tambah le lagi - jangan malu-malu cikgu

yeeee : aku si bertuah

sedaplah suara cikgu ni - 

ramainya paparazi

Meet Uncle Hussein pun ada ker

071109 : Malam Makan Malam Tahunan Pelajar Tingkatan 5. Acara tradisi yang mesti diadakan sebagai kenangan tamat pengajian di Maktab. Semoga pelajar dapat meredakan tekanan untuk persediaan yang tinggal 10 hari sahaja lagi. Berhumbiralah anak-anak, pelajaran jangan dilupakan. SPM - Saat Paling Manis bagi anak-anak semua apabila mendapat semua A+ dalam SPM 2009. Semoga berjaya. Kami mendoakan kejayaan anda semua.

"Ya Allah, sesungguhnya aku berlindung daripada azab neraka jahanan dan daripada azab kubur dan daripada fitnah kehidupan dan kematian, dan daripada seluruh keburukan fitnah Dajjal. Wahai Tuhan yang membolak-balikkan hati, teguhkan hati kami di atas agamaMu dan ketaatan kepadaMU"

11 ulasan:

Atikah berkata...

Salam AZ..

Makan lagi... bestnya... ikan siakap tu menyelerakan jer... tambah tgh2 lapor nie.. he... he...

Malam diner nie mesti ramai yang dok nangis... berpisah ngan kengkawan ngan guru2...

Ayah Zain berkata...

Salam Atikah,

ermmmmmmmm, menag makan sokmo, malam ni ada kenduri umah Imam (nak g haji) besok pula majlis akikah kat umah bilal. Makan saja le kat sini.

nangis? belum lagi, minggu depan nak pereksa dulu.

cikgu mas berkata...

Salam AZ

sunggguhpun happening,ni mungkin pertemuan yg terakhir,teringat CM zmn dulu,dah 17 thn meninggalkan alam sekolah menengah,ramai dah kawan2 dah tak dengar khabar berita,harapnya mereka semua bahagia dan sejahtera,

ummi humaira berkata...

salam AZ..
kalu bab cabut-cabutan bertuah nih ,paling ummi sedih sekali , x pernah rasa bertuah coz tak pernah dapat hadiah besau2 camtu..sampai anak2 selalu ckp , ummi bacale doa sikit..sian anak2 ummi.

rezeki berkata...

salam az,

sebagai penutup tirai sebelum mereka meninggalkan MRSM
saya dulu takde pun majlis bila tamat sek men keh,keh,keh

Ayah Zain berkata...

Salam CM,

Memang betul, majlis ini adalah yang terakhir untuk mereka. Selepas SPM masing2 akan mmebawa haluan sendiri.

Macam AZ sendiri, tak dengar langsung berita kawan2 selepas SPM lebih 35 tahun yang lalu

Ayah Zain berkata...

salam UH,

heheh, tak ada ong yer. Tak apa ada masa dan ketika nya nanti akan dapat juga.

Macam AZ juga susah nak dapat cabutan bertah tapi pernah merasai juga beberapa kali. Alhamdulillah.

Ayah Zain berkata...

Salam Tuan Ismet,

Tu ler, dulu lain sekarang lain.

Tapi masa form six ada juga buat sebeba duduk asrama kan? masa tu boleh dancing lagi.

manzlie berkata...

salam ayah zain...

dah tengok paprik tuh skg terliuq lah ..duhh az..napa lah racun ku dgn makan tuh...hmmm..

paprik ohh paprikk..diman nak ku cari nihhh...

waslam

Ayah Zain berkata...

Salam Lie,

Astaufirullah hal azim, AZ meracunmu? ngeh ngeh ngeh Lie suka paprik yer. Nanti kalau nampak paprik segera az beli kirim kat Lie na.

PINATBATE berkata...

Ayah zain..
siapa dia berbaju merah tu..? AZ ker..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...