Selasa, 3 November 2009

Relaks Jap (5) - kita makan dulu

021109 : Kat rumah hanya tinggal berdua sahaja. Tengah hari semalam mrszain mengiringi pelajar ke Tanjung Piai. Penat la tuh. Tak larat nak masak makan malam. Apa susah-susah kan. Tukang masak ramai kat luar, order sahaja nak makan apa. Semuanya ada. Macam-macam ada. Tepuk dada tanya selera. Akhirnya menu yang dipilih untuk makan malam ialah

Sate Ayam dengan ketupat dan timun
Sedap juga Lie Sate Sanglang ni
Tapi tidak berapa cukup la, kena order lagi ...

Tu dia sate daging, ketupat, timun dan bawang.
Sedapnya.
Kalau Afeez balik Pontian, kita p makan kat Warisan Sate House di Sanglang ni yer

6 ulasan:

rezeki berkata...

salam az,

cite psl satey , saya 40 cucuk sekali ngap je ngeh,ngeh,ngeh

tapi sate yg saya rasa paling sedap di muar, dpn bas stand pagoh. pagi kalau lambat, tu dia pjg Q

paling suka sate perut.

Ayah Zain berkata...

Salam CR,

oo kat situ, memnag sedap. Masa dok Muar duluv ada sekali dua pergi, kalau lambat samapi, mintak mahap la.

ooo u suka sate perut yer, Saya suka perut jer

afeezz berkata...

JOMMMM!!!!!!!

Ayah Zain berkata...

salam afeez

jom

Hanis berkata...

salam ayahzain....hanis kelaparan nie...huhuhuhu

Ayah Zain berkata...

Salam Hanis,

yer ker. Jom datang umah, mrszain sedang buat nasi goreng tuh. Cukup untuk makan 3 orang termasuk Hanis. Jangan tak datang yer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...