Rabu, 2 Disember 2009

Jangan tengok la (2) : best foto 2009 part 1

021209:
Gambar-gambar berikut di anggap sebagai the best photo year 2009











photo ni hebat juga kan!!!

10 ulasan:

مسافر_اسلام berkata...

Salam...jaringan perlawanan bola jaring pun boleh dikategorikan hebat ye...ni baru hebat gambar begini.

Ayah Zain berkata...

Salam anakandaku

hahahha, tak kan kita nak iktiraf yang luar negeri jer, kita pun hebat juga.

Che' Pit berkata...

ngeh ngeh ngeh, yelah2 hebat gak lah gambar last tu..

ummi humaira berkata...

salam AZ..

betul3 ..hebat gambar bola jaring tu... sampai terkoyak jaringnya...
sapa dia ler gamaknya yg amik gambaq tu ... hebat gak ler...boleh dpt anugerah gak..bukan senang nk klik masa bola dok tengah gitu nooo.

afeezz berkata...

salah ayahanda zain : gambar last sekali tu paling hebat lah.. bukan senang nak score bola jaring tuh, sy penah main tau, tahu lah susah senang nyer

SiNoMoSa berkata...

salam AZ

hehe walaupun gmbr last tue paling hebat tp sy suka gmbr no 1 hehe

p/s: AZ meh try uji minda kat rumah sy hehe

Ayah Zain berkata...

Salam CP,

ma kasih ler. heheh

Ayah Zain berkata...

Salam UH,

hehheh, terima kasih umi

Ayah Zain berkata...

Salam afeez,

ma kasih juga pada Afeez.

Ayah Zain berkata...

Salam sinomosa,

gambar no satu? itu prof sume tuh.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...