Sabtu, 5 Disember 2009

Jangan tengok la (5) : best foto 2009 part 4

051209
Teruskan menatap paparan gambar terbaik tahun 2009














ada berani?

24 ulasan:

hajah zainab bt abdullah berkata...

salam AZ,

cantik, unik! pandainya!!

Ayah Zain berkata...

Salam Kak Hjh Zainab,

alhadulillah.

Apa program hari minggu ni? Berapa jemputan kenduri hari ini. Tapi cuaca nampak mendung la, sian bapa mak pengantin tuh. Moga Allah mempermudahkan mereka semua

ummi humaira berkata...

salam AZ...
cerianyer gambar2 yg AZ paparkan seceria tuan blog ni juga...
semoga mertua AZ sihat kembali...

cikgu mas berkata...

salam

pandai AZ bergoogle cari gambar-gambar ni..

مسافر_اسلام berkata...

Salam ayah..sory lambat masuk...baru perasan. ya la..sibuk mentelaah buku. gambar yg menarik ye ayah. tp tak tau la, kalau2 ada yg berani kan.

afeezz berkata...

salam ayahanda : gambar last tu macam gambar AZ mase kecik2 jer

Ayah Zain berkata...

Salam UH,

terima kasih kerana penghargaan itu. AZ dah selamat sampai rumah ni. Jalan tadi hujan lebat sampai tak nampak jalan. Alhamdulillah

Ayah Zain berkata...

Salam CM,

tak payah bergoogle lah cik mas, dapat daripada emel yang dihantar oleh kawan-kawan2. Dah minta izin ngan dia, dia benarkan masuk dalam blog az.

Ayah Zain berkata...

Salam anakanda MI,

tidak mengapa. Mentelaah buku itu lebih penting. Semoga dapat memahami apa yang dibaca. Pukul berapa balik ke tempat kerja besok boleh kita jumpa kat restoren Jumat tidak jauh drpd tol simpang renggam tuh.

Ayah Zain berkata...

Salam anakanda afeez,

itu bukan az masa kecil la, itu salah seorang anak di tenpat kerja az. Itu gambar masa hari keluarga dulu.

My Life berkata...

salam ayah zain

cantik2 gambar tu semua..

Ayah Zain berkata...

alam mylife,

nama nya pun gambar terbaik, mestilah cantik. heheh

SiNoMoSa berkata...

Salam AZ,

Memang best foto kan..
Kreatif siapa yang menghasilkannya.
Sy pun turut dpt kiriman emel gmbr2 spt nie..

Imran Paris berkata...

Ya Allah AZ...lamanya tak tinggal jejak kat blog AZ ni...dtg selalulah jugak cuma tak berkesempatan....faham2lah dah ada baby baru...ha AZ tu dlm hati mesti ckp "apa aku kisah"....betul tak. Rindulah dgn AZ ni.

AZ....saya suka n3 OMBAK....cantik betul alam ciptaan Illahi. Pas tu dlm byk2 gambar yg paling menarik perhatian saya adalah gambar anak kecil yg diacu bbrp pistol (shadow)...manusia dajal sungguh kejam. I hope we can make the world a better place to live in...MAMPUkah kita???

Ayah Zain berkata...

Salam S

tu ler. sebab tuh az buat n3. sebenornya bila az tak idea atau nak cepat az amik jer drpd emel. hehhe

Ayah Zain berkata...

SalamIP,

hehhehe, iyer ker rindu tu. saya pun rindu sama IP. kwang kwang kwang.

saya pun suka ngan ombak tu,selalu tengok bila ada kelapangan.

SiNoMoSa berkata...

AZ..siapa S tue? Kang confius plak dgn mama S hehe..

Ayah Zain berkata...

Salam sinomosa,

lor, s itu ialah sinomosa. awakle, siapa lagi hehheh

mama ju, berkata...

salam AZ.Gambar2 tu sangat menarik memang patut dpt penghargaan.Gambar kedua tu apa eek.mama rabun..boleh ke mama minta izin copy..mama suka simpan atau masuk blog...

Ayah Zain berkata...

Salam mamaju,

az pun kurang pasti. ledakan bom kot. Nak copy? silakan, az pun amik drpd emel.

مسافر_اسلام berkata...

anakda balik isnin petang, insyallah jika ada kelapangan anakda boleh singgah takut ayah keje.

Ayah Zain berkata...

Salam MI,

Isnin memeng kerja.

مسافر_اسلام berkata...

tak sempat nak ketemu ayah la mcm ni...tak apa ayah..insyallah nanti kita jumpa ya..

Ayah Zain berkata...

Salamm MI
Insya Allah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...