Selasa, 23 Februari 2010

Kunjungan Sahabat PDKM

230210 : Aku masih berada di luar kawasan. Namun aku masih ada bahan yang boleh dikongsikan. Hatiku berbunga kembang kerana tidak disangka Umi dan Abi datang menziarahi ibu mertua di Gombak. Terima katas sokongan. Semoga ibu mertuaku cepat sembuh.

Abihana sedang berbual dengan ibu mertuaku.

Makan time. Alhamdulillah hanya ini yang dapat mrszain sediakan.
Makan yer umi dan abi, jangan malu-malu

kueteow goreng, nasi lemak, kepingan kek dan teh o

Nasi lemak ni sedap ooo

20 ulasan:

manzlie berkata...

salam ayah zain...

nasi lemak tuh mengancam....naik lemak kalau cl makan tuh..heheheheh

waslam

afeezz berkata...

salam ayahanda zain : sodapnyo nasi lomak tuh... bikin lapar plak pagi2 ni...

Ayah Zain berkata...

Salam Lie,

betul lie. Nasi lemak memang sedap. Betul kan umi humairah? heheh

Ayah Zain berkata...

Salam Afeez,

senang jer nak cari afee, g kat Diamond Square kat bt 3. jalan gombak, sebelah bank rakyat ruh. hheheh

ummi humaira berkata...

salam AZ ..

semoga bonda mertua AZ segera sembuh.

sedap2 makanan yg dihidangkan , terutamanya nasi lemak yg dibungkus dgn daun pisang , aromanya membuatkan selera bertambah lapar . he he he.

terima ksih kerana menerima kunjungan kami dan tak lupa, terima kasih juga kpd pijat yg menunjuk arah kpd kami ke Gombak dgn lancarnya.

S berkata...

salam,

AZ, tetamu yg datang membawa 10 rahmat. Alhamdulillah.

ummi tu adi beradik kak S tau. baik depa tu.
orang yg mnjaga silatulrahim disayangi Allah.

mendapat kasih sayang Allah adalah satu rahmat yg paling besar. Insya Allah.

S berkata...

salam ,
AZ, hari ni kak S buat laksa penang. mai la makan ajak kawan sekali.

mai la lepas jam 5, abg mgt ada umah. InsyaAllah.

KAMATO berkata...

Nasik lemak bungkus daun pisang memang mengancam

abangsulung berkata...

Salam,

AZ..nasi lemak tu tinggalkan sebungkus untuk saya ye.. keh..keh..keh..

CM berkata...

salam AZ

cam tu arr kawan kan AZ!!!

masa dok setapak,kt diamond square cm selalu pi.cucuk duit kt bank rakyat,antar jahit baju kt pasar gombak..

Ayah Zain berkata...

Salam Umi,

terima kasih datang ziarah ibu mertuaku.

Senang kan ada pijat, terus dia hantar sampi depan rumah yer.

Ayah Zain berkata...

Salam Kak S,

betul, umi dan abihanan baik sangat. Bertuah dapat berkenanalan dengan mereka tu.

begitu dengan semua kawan2 PDKM memang hebat-hebat2 la dalam silaturahim ni, walauun di alam maya tetapi bila dah jumpa lebih daripada saudara mara.

alahai, kak s buat laksa yer. az tengah kursus la.

Ayah Zain berkata...

Salam kamato,

betul tu, aroma dia sahaja dan menaikan selera

Ayah Zain berkata...

Salam abang sulong

makasih datang ziarah dan tinggalkan jejak. No probelm,lebih sebungkus pun boleh

Ayah Zain berkata...

Salam CM,

yer ker. Umah mertua az kat depan sekolah Cina tuh. Hehhehe.

shami2 berkata...

Salam Az..

Sedap nasik lemak daun pisang tu...nampaknya..

Alhamdulillah itulah sahabat yg baik..kak umi ngan abihanan...hehe sporting betul pasangan ni kan...hehehe...

Psssst AZ kalu macam ni,..jum buat perjumpaan ramai2 lak....kat area gombak tu aarr baru best ..hehhe

shami2 berkata...

Salam AZ...

Ohh Mrs Zain ader kat sinilah yer..patutlah Az selalu naik KL.. alhamdulillah Mrs Zain anak yg baik..kan dan isteri yg baik..AZ juga seorang suami yg memahami..insyallah berjaya dunia dan akhirat...az sekeluarga

Kak Sidah berkata...

Salam az,

Terlambat ari ni, dari pagi komputer kat pej akak tak boleh nak masuk,

Doa semoga mak mertua az cepat sembuh

Ummi dtg mah az yer, baguskan dia,kita dipdkm ni semua best az, walau berkenal dialam maya tapi bila bersua macam dah lama kenal mesra sangat, mcam akak g mah As ,baru pertama kali jumpa rasa macam dah selalu jumpa mesra sgt ngan suaminya pun En. Megat. Semoga perkenalan ini kekal selamanya.

Az masih berkursuskan, selamat berkursus.

Salam kat Mrs Zain banyak2 bersabar menjaga ibu sakit.

Ayah Zain berkata...

Salam Shami2,

Alhamdulillah. Kalau nak makan nasi lemak tu,no problem, boleh di uruskan.

Mrszain tak tinggal di Gombak, kami balik hujung minggu sahaja.

Ayah Zain berkata...

Salam Kak Sidah.

Yup, az masih berkursus di Penang. Petang khamis baru abis, so petang tu jugak balik ke Pontian.

Nasib baik kat dewan makan ni ada wifi, so boleh le layan blog sekejap. Itupun masuk blog sendir,nak masukblog yang lain tak berapa sempat. Kursus dari pagi sampai ke malam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...