Ahad, 20 Jun 2010

Jom ikut az makan rojak mee


200610:
Sempena Hari Bapa hari ini, az memanjakan diri sendiri dengan makan rojak mee Seri Baloi.
 Entah mengapa tiba-tiba sahaja selera teringin hendak makan rojak mee.
Menyelerakan pulak makan rojak mee sekali sekali.
Jom GKB & GPK temankan AZ makan

Rojak Mee Seri Baloi
Di Restoran Mana Lagi, Pekan  Ayer Baloi
CM silap teropong tadi tu. AZ bukan pergi scuba diving tetapi g makan rojak mee

18 ulasan:

akuanakpahang berkata...

Salam ziarah sahabat...
Semoga sihat dan ceria sentiasa.
best gak pekena rojak mee nie tambah ayam goreng sikit mmg terangkat.

manzlie berkata...

salam from Makkah..

nampak sedap jer az...

nak cikit...


waslam

Aida Ali berkata...

Sedapnya

Ayah Zain berkata...

Salam AAP

terima kasih sudi melawat umah az yer.
wow, letak ayam goreng memang terangkat dengan piring2nya sekali hahahha

Ayah Zain berkata...

Salam CL,

memnag sodap. Nak cikit arr, jap az kureerkan hehheh

Ayah Zain berkata...

Salam A. Aida

yup, memang sodap bangat

sonata anak kancil berkata...

salam...selamat hari bapa...kami baru balik makan fish & chips di Merry Brown...sedap rojak mee tu...
Bila la nak tiba ke Pontian ni!

Rozali berkata...

Assalamualaikun AZ

kesian AZ makan seorang2
anak2 mana
mrsaz mana

Wassalam

Ayah Zain berkata...

salam SAK,

wow, itu lagi lumayan.Fish n Chips maa. Ada masa, mari ler turun pontian.

Ayah Zain berkata...

salam rozali,

anak2 dah bawa haluan sendiri. kadang kala kita perlu bersendirian juga, bermuhasabah diri

Ayah Zain berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
NGINAP SRENGENGE berkata...

salam AZ,

Kat utara ni di panggil passemor.
Passemor tu bahasa oghang keling.Dan banyak penjualnya dulu2 ialah mamak keling.

Aku pun keturunan keling juga.
Campur dengan darah Pattani.
Keling campor.
Sebab tu gemar makan passemor.

Wassalam.

Ayah Zain berkata...

Salam Ayahanda,

ooo pasemor namanya kat utara. Betultu kat NS pun dulu-dulu masa kecil suka gak makan rojak mamak. Mee mamak pun faveret az sampaila ke hari ini.

psssssssT:Rindu tidak terkira kat ayahanda. lamanya ayahanda tak datang melawat anankada kat sini.

SiNoMoSa berkata...

Salam AZ,

Jom jom jom..
Ala tp AZ dah pi makan pun baru nak ajak uhuk3x

CM berkata...

salam AZ


wahhh sedapppnya..

takper,takper,,cm akan terus meneroponggg...hihihihi

Ayah Zain berkata...

Salam Syimah,

hheheh, tak apa, nanti lain kali az call syima yer

Ayah Zain berkata...

Salam CM,

jangan lah teropong az, tak rela arrrrr

Guru Hujung Dunia berkata...

Salam papa Z,

Bila sebut rojak teringat 'rojak ayam' Bkt Sekilau Kuantan, 1985. Gerai kereta sorong diusahakan oleh sepasang suami isteri pengikut Al-Arqam. Walaupun hujan lebat setiap malam berpuluh-puluh sehingga capai ratusan peminat sanggup beratur dan makan dlm keadaan badan basah kuyup. Bila jumpa kawan-kawan lama Intensive English MSM Kuantan mesti tak lupa rojak ayam pasangan tu..adakah ianya 'pelaris' yg power atau mmg ori secret recipe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...