Khamis, 24 Jun 2010

Program Kencukura (3)



240610
Bandar Raya Kuala Terengganu
Memang Indah.
Pelbagai projek telah dilakukan untuk menarik pelancung luar dan dalam
Terasa sangat perbezaannya dibandingkan dengan 6 tahun yang lalu.
Apa yang ada di Kuala Terengganu?
Macam-macam ada
Namun aku tidak dapat ke destinasi semua itu kerana aturcara yang ketat dan padat.
Padat dengan apa? Hehheehh
TST sudahlah
al maklumlah KT pusat batik
Batik Terengganu terkenal dengan kecantikan dan qualitinya
Mari kita lihat........... siapa yang kenaaaaaa


tu dia Pasar Payang Destinasi pertama

cari apa kak ngah

Lor kak su pun ada

Tu kak sidah disebalik kain hehhehe

ermmmm CM pilihlah yang mana satu

lor anak sapa la tu pulok


Pilih lagi datin
Rugi tak beli tu
datang sekali sekala, pulon jer



tudung, ada pelbagai tudung
tudung permata lalat
lalat terengganu ada permata

Tak cukup dengan pasar Payang g pulak ke Desa Murni
Kat sini katanya murah sikit daripada Pasar Payang

Bawal air mata
air mata pulus mengalir

tu dia
ambik kau
Kata murah yer
&*%$#

16 ulasan:

nadz berkata...

Assallamualaikum AZ,
sakan membeli..Depa beli nak pakai raya ke?
Negara kita, budaya kita..Trengganu memang indah..mama nadz selalu juga ke sana dulu-dulu.
Besan orang sana.

Ayah Zain berkata...

salam mama nadz,

betul la tu. Ni dah bulan rejab then syaban kemudia Ramadan and then?

ooo yer ker. Best kan berbesan dengan orang ganu kito

sonata anak kancil berkata...

nak beli baju batik!!! cantik giler...alah membeli menang memakai....

Rozali berkata...

Assalamualaikum AZ

berbatik batik nombor misin pengira tu (kalau saya lee)

WAssalam

Ayah Zain berkata...

Salam SAK

menag cantik-cantik batik dia. harga pun cantik jug ahehehh

Ayah Zain berkata...

Salam Rozali,

hehehh, memnag berbatik-batik. Apo nak buek laie...........

kak su berkata...

Salam AZ

Mana n3 'raja sms' tak da pun..

Camna saya miss n3 ni pulok???

Wslm

manzlie berkata...

salam from Makkah


tuh harga orang nak berniaga lah ayah zain...heheheheh


wasalm

Ayah Zain berkata...

salam kak su

az pun x faham, az belum release lagi, macam mana kak su tahu

Ayah Zain berkata...

salam Cl

harga orang nak berniaga? hehehhe

kak su berkata...

Salam AZ lagi

Laa..ingat salah n3 tak baca dan komen betul2...

Tapi biar betul?? Ribu-ribuan..kalau kat indon dah berbillion tuu...

Huh! Bestnya...shopping. Ari tu saya gi tenguk anak masa kat KT selai benang punsaya tak beli..huk..huk..

Wslm

kak su berkata...

Salam AZ

Kat blog PDKM dah ada gambar jer...

Satu lagi lupa la..

Tuu bukan akak ..saiz akak kena cari yang saiz XXXL la...

Wslm

Ayah Zain berkata...

salam kak su

hehhehe, saja ala-ala gitu tak mengapa kan.

awatlah tak beli, alang2 dah sampai beli lah seribu dua hehehh

Kak Sidah berkata...

salam az,

bawak la satu utk akak..cantik batik tu

PINATBATE berkata...

Fuh!
nombor diaaa....ribu riban tuuu...;D

Raymond Mersing berkata...

Teringat time mgajar di KT dari 1993-1996..Barang2 jauh murah terutama seafood goreng tepung.Cuma kurangnya pusat2 membeli-belah dan juga makanan fastfood. Seronok berenang di kolam renang MPKT(ada kolam khas untuk lelaki/perempuan), mendaki Bkt Besar, dan jogging belas2 km disepanjang pantai telaga batin(airport),pantai Merang. Kenangan sukar dilupakan. Terengganu best makan n rekreasi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...