Rabu, 23 Jun 2010

Kencukura (2)

230610
Jom kita sambung semula program Kencukura yang tertangguh
Setelah bermalam di Kuala Berang, perjalanan di teruskan ke Kuala Terengganu
Perjalanan mengambil masa hampir satu jam juga
Memang indah Bandar Raya KT.
Kali terakhir sampai ialah 6 tahun yang lalu
Jalan raya pun dah dua lorong
memudahkan lagi perjalanan daripada dua kuala itu.
Jom kita lihat panorama indah di Kuala Terengganu.














15 ulasan:

kak su berkata...

Salam AZ

Akak pernah gi Trengganu sebab anak akak form 4 kena gi MRSM K.'gnu.

Nasib baik dapat tukar...tapi kat sana ada swimming pool kan.

Nak grad kena pass swimming...
Hee...nasib baik bukan diving...

Wslm

sonata anak kancil berkata...

baru sebentar tadi cakap hubby - bila nak gi terengganu...nak beli batik lagi! sebab tadi gosok baju batik...esok kan kita membatik...! saya sangat2 suke ke Ganu kito

manzlie berkata...

salam from makkah


rinduu nyer cl pada KT...


wsalm

mama ju, berkata...

Salam AZ

Cantiknya Tr...gambar yg ada pokok palma tinggi tu macam kat Arab!
Lama tak ke sana.

Ayah Zain berkata...

salam kak su,

yer ke. Awat dipindahkan pulak. kalau idak selalulah ke KT. heheh

Moga anak kak su maju jaya.

Ayah Zain berkata...

kak su

selain KT SP itu ada juga kat muar dan jasin

Ayah Zain berkata...

salam SAK,

yer ker. Elok tu kita g cuti-cuti Malaysia. Kalau nak g, g lama-lama sikit hehhe

Ayah Zain berkata...

salam Lie,

nanti bila balik M'sia jom kita g KT.

Ayah Zain berkata...

salam mama ju,

sungguhlah. Memang cantik kat situ.

rezeki berkata...

salam az

gi kuala ganu kena air buag gelas bapak tak hehehe

afeezz berkata...

salam az : saya dah lama tak smpi KT, tak igt last smpi sana bile...

Hajah Zainab bt Abdullah berkata...

salam AZ,

dah lama kak nab tak balik Gganu...

Ayah Zain berkata...

salam CR,

apa tuh? kena air buag gelas bapak

tak pehe hehehhe

Ayah Zain berkata...

salam afeez,

yer ker. kena g la pulok bawa siti nur tu.

Ayah Zain berkata...

salam kak nab

yer ker. kuantang dengang KT dekat jer tu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...