Rabu, 27 Januari 2010

Anda mudah baran?

270110 : Salam Ceria di petang Rabu. Semoga petang ini anda dapat merehatkan minda dengan membaca bingkisan di bawah. Mungkin kita pernah mengalaminya. Bingkisan ini aku dapat daripada emel dalam peti emelku beberapa minggu yang lepas dan aku suka berkongsi dengan pembaca sekalian.

kalau tak berapa nak nampak. sila klik kat gambar, anda akan dapat membaca dengan jelas

































18 ulasan:

Atikah berkata...

Salam AZ,

Alhamdulillah... tak baran...

Ayah Zain berkata...

SalamTikah,

wah ratu pecut yer.

Alahmdullillah, cool

sonata anak kancil berkata...

pernah disampaikan dalam satu kursus..lupa dah...kat mana

SiNoMoSa berkata...

Salam AZ,

nice sharing..
sy suka dgn ayat yg last tu
"If want to receive, we need to learn to give first
Maybe we will end with our hand empty,
But our heart will be filled with love..."

Ayahanda minta forwardkan email ini kepada sy boleh..dan jika ada email2 yang best macam ini forward laa..sy berbesar hati menerimanya..thanks

ini emailnya: sinomosa7881@gmail.com

Thanks..

afeezz berkata...

salam ayahanda : baru petang tadi marah kat seseorang...

Ayah Zain berkata...

Salam SAK,

yr ke. orait la tuh.

benda ni dah lama az dapat, kali ini pulak dapat dlam bentuk power point.

Ayah Zain berkata...

Salam Sinomosa,

Insya ALlah. Nanti az emelkan yer.

Ayah Zain berkata...

Salam afeez,

kalau tengok muka afeez, tak tahu macam mana rupa kau marah yer.

Mesti lagi jadi tambah hensem kot. hehehh

afeezz berkata...

salam ayahanda : sy klu marah mmg bertambah hensem, kuar tanduk ngan asap dari telinga...

shami2 berkata...

Salam Az...

alhamdulillah saya baran bertempat..hehehhe..amal maaruf nahi mungkar....

S berkata...

salam AZ,

baran,
perongoih
bekeng.

adalah api
yang akan mmbakar diri sendiri.

jauhkan baran n ceria selalu !

rezeki berkata...

salam az

dah tak kuasa nak baran2 he he

dari dulu pun bukan jenis kaki baran ngeh ngeh

Ayah Zain berkata...

Salam afeez,

gitu ker. hehhehe,

Ayah Zain berkata...

Salam Shami2,

alhamdulillah.

Ayah Zain berkata...

Salam kak s,

itulah sepatutnya kita amalkan dan ceria selalu

Ayah Zain berkata...

Salam CR,

Kalau ikut catatan CR, ternyata CR seorang yang tak pernah baran. Beruntung mereka yang berhubungan dengan CR yang ceria

Kak Sidah berkata...

Salam AZ,


AZ baran tak...........jgn jawab no komen ..akak rasa macam tak je ..tapi mana tau kan hehehe...

Ayah Zain berkata...

Salam Kak sidah,

hahhaha, macam si afeez juga kot, keluar asap, tanduk semua. ngeh ngeh ngeh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...