Khamis, 3 September 2009

24 Jam di Kuala Lumpur

Taklimat Program di Bilik Mesyuarat. Bermula 9.00 pagi dan tamat pukul 3.00 petang non stop.
Masjid Jamek Saad Abi Waqas, Bt 4 Jln Gombak. Cantik kan mimbarnya
Solat Terawih malam semalam. Ada 5 saf
Selepas 8 rakaat tinggal 1 setengah saf aje.
Jering. Sedap juga makan berbuka semalam
Hanis!!! Daging Salai, beli jangan tak beli
oklah. Penat nih. Driving daripada KL pukul 3.30  petang dan sampai di Pontian Pukul 8.00 malam. Sempat g terawih, buat 8 rekaat jah. Tak larat, penant. Sat lagi nak bubum. Jumpa lagi. Asalamualaikum.

12 ulasan:

Hanis berkata...

salam ayah zain,

waaaaaa sempat lg ayah zain p bazar ramadhan tu...ayah nak tau...last monday, hanis ade p bazzar yg kat stadium tu...tp dah lewat petang...dlm kol 6.30...hanis ade perasan ade org jual menu2 org negori ni tau...tp, yg tinggal 2 jenis..lomak ikan kering ngan pucuk ubi & sambal temper....lomak daging salai habis dah...laku tul...nie yg hanis plan nak p pasat tani ahad nie nak beli arrr....

cikgu mas berkata...

salam AZ..


sungguhpun letih dan penat,terawih tak pun ditinggalkan,ni satu contoh yg sangat baik,...

depan masjid Said Abi Waqas ada satu kedai Nasi Ayam yg sangat popular diKL iaitu Nasi Ayam Manconkang,,perasan tak???

Ayah Zain berkata...

Salam Hanis,
Bazar ramadhan tu ayah zain p masa sampai. Ikan kering lomak ngan pucuk ubi? sedapnya.
Nanti hanis p pasar tani beli la nanti leh kirim sket kay ayah zain.

Ayah Zain berkata...

Salam Cigu Mas,

kat mana nasi ayam tu, tak persaan lah. Kedai makan nasi padang tu biasa la pergi beli lauk. heheh

rezeki berkata...

Salam AZ,
alhamdulillah, semuanya berjalan dgn baik . penat drive bulan puasa ni jgn cakap la, yg tak tahan tu psl mengantuk

Ayah Zain berkata...

Salam CR,
Betul la, semalam AZ minta wife drive daripada R&R Seremban sampai R&R Macap. Lega sikit.

rezeki berkata...

Salam AZ,
saya dh email contact no saya.

Imran Paris berkata...

AZ....cantiknya mimbar kat masjid tu...teruja nak pergi.

Wah....daging salai tu...sedapnya :)

Ayah Zain berkata...

Salam CR,

dah diterima. TK

Ayah Zain berkata...

Salam Imran,

Betul la Imran memang cantik tu yang saya nak kongsi ngan kawan2.

Daging salai? heheh. memang sedap

shami2 berkata...

Salam AZ

Camtulah kat msia nih surau2 n masjid kian maju kehadapan

AZ....tengok dah...kt bazar tuh...yg tak boleh makan jgn beli tau...jga kesihatan tu....

Ayah Zain berkata...

Salam Shami2

heheh, terima kasih nasihat mu itu. tp mana2 yang tak tahan tu beli juga tp berpada-pada. FBS control macho punya.

dah dapat ke nama khusus makanan tambahan untk diabetis tu. Shami2 bagi tau jer, nanti senang2 ayahzain p cari kat sini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...