Isnin, 28 September 2009

Beraya lagi

270909: Hari ini ayahzain berhariraya di RUmah Boss, Rumah Imam Surau Pt. Keroma dan Salah seorang member surau di Kg. Pt. Keroma Ayer Baloi. Kemudia sebelah petang ayahzain ke Batu Pahat mengahntar anak bongsu balik ke Asrama. Terlanjur sampai di Batu Pahat, sempat menziarahi 'baby' Hari Raya AIadilfitri iaitu anak kepada Guru Penasihat Homeroom anak bongsu ayahzain. Juadah di Rumah Boss
wow air hijau, ayahzain ambil bau sahaja

Juadah di rumah Imam.


Damia Husna bt Lokman. Sedap nama baby ini.
Dilahirkan pada hari raya kedua. Comel kan? Siang dia asyik tidur tetapi malam berjaga.
Semoga kehadiran baby ini menceriakan keluarga Guru Penasihat Homeroom anak bongsu ayahzain ini.




8 ulasan:

manzlie berkata...

salam ayah zain...

seronoknyer ayah zain ku ini..beraya sakan dia...nanti balik sya nak p rumah ayah zain gak..boleh tak?

waslam

Ayah Zain berkata...

Salam CL,

Sebenarnya menziarahi mereka lah CL, merapatkan lagi silaturahim. Suka benar mereka menerima kedatangan saya. Nak makan kueh semuanya manis2 hanya dapat makan tumpi, rempeyek jeh. Yang lain, ambil sahaja kecuali seketul dua kueh yang az tak leh tahan. heheh

ummi humaira berkata...

salam AZ..
raya habis-habisan sebulan Syawal , puasa sunat 6 hari di bulan Syawal jgn dilupakan , semoga kita mendapat keberkatan ,hanya saling ingat - mengingatkan sesama insan.

rezeki berkata...

Salam AZ,

hari ni stat rutin keje seperti biasa noooo . ngeh,ngeh,ngeh

Ayah Zain berkata...

Salam UH

Insya Allah, no problem. Tahun ini az nak buat puasa 6 setiap hari isnin dan khamis. Mudah2mudah terlaksana

Ayah Zain berkata...

Salam CR,

Yer betul tu. Jap lagi nak g ofis ni. Rajin2 lah jengok az yer. kul 10 karang nak buat n3 baru.

rezeki berkata...

Salam AZ,
alhamdulilah , saya dh mula puasa enam hari ni spi jumaat , rest 1 hari psl sabtu balik muar, kenduri kahwin . isnin sambung balik sehari lagi.

semoga hajat ku ini dimakbulkan Allah SWT dan dipermudahkan.

Ayah Zain berkata...

salam CR,

Alhamdulillah, dengan keazamn, Allah akan permudahkan, Insya Allah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...