Isnin, 7 September 2009

Berikan Ku Sinar Harapan


Semenjak dua menjak bergaul dengan CM, aku dah pandai pulak benda-benda macam ni. Tak apa lah CM hidup mesti ceria. Lagu ini AZ tak tahu sangat tapi ia boleh la dimasukan dalam filem yang sedang dalam pembikinan sekarang ni. CR kalau rasa boleh dimasukan, u masukkan la.
Berikan Ku Sinar Harapan




Hati ku ini diusik rasa

Semenjak kita bertemu mesra

Bibirmu mengukir

Senyuman yang menawan




Jangan kau jauhkan dirimu
Hidup ku terasa sunyi sepi

Secebis kasihmu

Yang kini ku nantikan




Andai takdir kita
Kau berpisah kiranya
Tiada ku relakan

Diriku kan jadi merana



Berikan ku sinar harapan
Ukirkanlah sekuntum senyuman
Semoga lenyaplah

Resah di dalam dada



 

23 ulasan:

Hanis berkata...

salam ayah zain...waauuu romantiknyaaa....hahahha...dah berjangkit ke ayah zain pula...lagu sape tu ayah zain?

Che' Pit berkata...

salam, yg kat bawah tu gambar ayah zain dgn mrs ker?
hehehe romantik gak kan hanis ayah kita ni..

Ayah Zain berkata...

Salam Hanis,

siapa lagi, Julie Remy la.

Ayah Zain berkata...

Salam Che Pit

Gambar bawah tu hiasan sahaja, Bagi pelengkap aje

Ayah Zain berkata...

Salam U all,

CP ngan Hanis pegi ke rumah anak yatim sabtu nih? Katanya Noor nak g kul sebelas pagi

cikgu mas berkata...

SALAM AZ...

ADUH CAYALAH,SAYA CAYAANG ARR KT AZ..JIWANG JGN TAK JIWANG,,JGN JELES CL N CPIT,SORANG LAGI ANAK DIDIKKU ...TUHAN BAGI KITA JIWA BIAR KITA LAYAN,KKDG KITA MMG PERLU PERASA DAN ROMANTIC...

TU DIA "BERIKAN KU SINAR HARAPAN'..HANIS MANA TAU..DIA BUDAK LAGI...

PSSST,PSSST AZ.
AWAT DOK JAUH SANGAT MERENUNG PANTAI TU???APA SALAH YER DUK RAPAT2 SAMBIL PELUK BAHU DAN NYANYI LAGU KAU YANG KU SAYANG....

Atikah berkata...

Salam Az...

Minggu romantik n jiwang2 ker Az.. He.. he..

Moga AZ & Mrs AZ berbahagia hingga ke Akhir Hayat....

Ayah Zain berkata...

Salam CM,

BKSH lagu tema filem arahan CR.

p/s: kalau dah rapat tak pulak sesuai dengan lagu ni.

Ayah Zain berkata...

Salam Atikah.

Kena ikut rentak alam percintaan untuk mereka yang sedang dalam perancangan itu Tikah. Lor ni kan tengah rancak bergelora tu. Apa Imran. (Mano pulak poei budak bortuah ni)

Imran Paris berkata...

AZ...lagu Julie Remy...alamak yg ni saya tak ingatlah...cuba ajak CM nyanyi sikit...cubalah, saya dgn Hanis nak dgr ni :) Teringat saya pd peribahasa London "to love is like playing the piano. First you must learn to play by the rules, then you must forget the rules and play from your heart"

Ayah Zain berkata...

Salam Imran,

datang juga yer. hebat peribahasa mu ituhhhhhhhh.

rezeki berkata...

Salam AZ,
saya mmg tak berbakat menyanyi,
betullah CM ,tu apa duduk sedepa jauh tu ngeh ngeh ngeh

Asnija berkata...

Mak romantik nyer...duduk la dekat sikit Ayah Zain...jangan la kau di sana, ku disini...marilah kta sama-sama disini...

ps: sayapun tak tahu la lagu tu, tapi Juli Romi tu saya tahu...dia bukan dari generasi hanis la Ayah Zain...

ummi humaira berkata...

mula2 nampak pantai dan pulau aje , rupa2 nya ada insan2 yg sedang merenung , camna kita nk kesana ya , supaya x der yg dpt kacau daun ,he he he semoga berbahagia hingga ke akhir hayat .

Kak As. berkata...

salam,
penat ngn cucu bergaduh kat umah CM tadi,
lega sikit bila bertandang kt umah AZ ni. ada lagu cinta.

hmmmmm lalalalaaaaaaaaa.
pas ni nak p nak trbang ke Pagheesss plak. bye !!!

Ayah Zain berkata...

Salam CM,

Hehehehh. kalau dok rapat2 dah tak payah minta sinar harapan lagi.

Ayah Zain berkata...

Salam Atiqah.

U all ni suka nau melencong. kan tu lagu untuk filem percintaan arahan CR

Ayah Zain berkata...

salam Rezeki.

ngeh ngeh ngeh

Ayah Zain berkata...

Salam Asnija,

sebenranya AZ pun dah tak ingat melodinya. Ingat lirik jer. hehheheh

Ayah Zain berkata...

Salam Ummi Humaira,

Sonang jer nak ke sana. Ni nomornya

+65124434, INsya Allah akan sampai jua ke sana

Ayah Zain berkata...

Salam kak As,

yor la Kak As. ma kacih datan jemgok AZ kat sini nohhh. Selalu gak p umah Kak As, tapi tak nampak lah pintunya, tengok dari jauh je

shami2 berkata...

Salam AZ

Btul cakap AZ, CM ...dah buat hati kita semua berbunga ja..dengan lagu-lagu pilihannya...kalut habih semua org...hehehe menyambung lagu2 yg tak penuh dia siapkan....hehehe

Ayah Zain berkata...

salam Shami2

itulah dia Cikgu Mas, kalau dia tak ada, tak berseri pulak majlis.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...