Khamis, 22 Oktober 2009

anak-anakku(1)

211009 : Selepas majlis perasmian pada 20 Okt, pelajar tersebut mula menjalani aktiviti. Aktiviti dimulakan dengan pembentukan kumpulan atau pun team building. Aktviti ini berjalan selama 2 setengah hari dan akan berakhir pada Khamis 22 Oktober 2009. Aktiviti ini dikendalikan oleh dua orang kaunselor sekolah.




excited tuh



Bersedia mendengar arahan

U all kena buat macam ni

Tengok betul-betul - kamu kena bagi tahu orang no dua supaya blah blah blah

ok, gam,bar dia kan kan kan, kau lukis jer la


ooo ada pokok ....

pokok tu ada kaki ........


betul - betul betul

jadi tak ni

Ya Allah, sampai begitu sekali .........


ha, jadi pun - berkat kerja berpasukan


entah la, tak ingat la


nak buat apa ni



lukis aje la


Kan jadi tuh. Jangan cepat putus asa

Hari Pertama telah selesai dan besok cabaran pasti lebih hebat lagi.

10 ulasan:

rezeki berkata...

salam az,

dua-dua lepasan mrsm muar

Ayah Zain berkata...

Salam,

Yer ker. anak murid saya ker ; Hydre Yusof?

cikgu mas berkata...

salam AZ

budak-budak ni selalunya kreatif luar jangkaan!!!!

Ayah Zain berkata...

Salam CM,,

heheh. dah mereka punya keistimewaan begitu.

ummu masyita berkata...

salam perkenalan Cikgu
wah meriahnya.aktiviti yang bermanfaat sangat..

Ayah Zain berkata...

Salam UM,

Terima kasih menjengah ke rumah ayahzain ini. harap UM ceria sentiasa. Panggil ayahzain je kerana kat sini semua panggil saya ayahzain. ok? set! pandai gitu

afeezz berkata...

salam AZ : cantik betul pokok tuh...

Atikah berkata...

Salam Az...

Aktiviti yang berfaedah.... daripada dok sesaja dalam kelas... zaman saya dolu2 tak denya xtvt cam nie...

Ayah Zain berkata...

Salam Afeez Hensem,

Pokok apa? memang cantik budak2 tu buat. negh ngeh ngeh.

Ayah Zain berkata...

Salam Atikah,

kalau x dibuatkan program, tau tau jer ler apa nak jadik.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...