Isnin, 19 Oktober 2009

Pengunjung ke 100

181009 : Alhamdulillah akhirnya semalan sampai juga  pengunjung Ceriakan Hari-harimu yang ke-100. (103 sebenarnya).  Ia tidaklah sehebat dengan blog Prof  MKI dengan pengunjungnya  ke 1000 pada 3 Oktober dahulu (http://muhdkamil.net/kehidupan/page/3/ ) , begitu juga dengan Azli (PDKM) dapat mencatat kunjungan melebihi 1400 pada 14 Oktober begitu juga dengan blog-blog yang lain yang mencatat kunjuang sehingga 1, 2, 3 atau 4 juta namun saya berbangga dengan pencapaian itu kerana siapalah saya di dunia blog ini. Semalam juga akbar Mingguan Malaysia memaparkan blogger tertua, Amilia Lopez telah meninggal dunia pada minggu lepas  ketika umurnya mencecah  97 tahun. 






5 ulasan:

cikgu mas berkata...

SAlAM


SAYA SALUTE ,TABIK SPRING PADA AZ,AZ KIRA YER!!VERY ALISIS N STAINSTIK ORANGNYA...ORANG SEJARAH TAK MACAM NI!!!ORG SEJARAH SELALU FAIL DALAM PLANNING...

cikgu mas berkata...

terkagum sungguh,entah apa saya komen,saya teruja benar dengan analisis,graf tu,aduhh,saya tak pandai nak menghurai sesuatu berdasarkan graf dan analisis menggunakan method matematik,saya banyak bermain dengan bahasa..


papepun tahniah,everything is possible,may be u will become the famous blogger in the world ,insyaallah ,keep in blogging

Ayah Zain berkata...

Salam CM,

tak ada apa yang hebat tuh, just guna excel jer, Semuanya boleh buat. Pilih aje jenis geraf mana yang kita berkenan. Jadilah ia.

Terima kasih kata2 perangsang itu.

ummi humaira berkata...

salam AZ
tahniah , per per pun kira AZ hebat gak .. lama2 nanti blog AZ pun blh jd hebat mcm blog CL gak..
tp ummi tak pandai nak buat graf camtu..
kalu tak pun bak kata AZ 'ada aku kisah'

Ayah Zain berkata...

Salam UH,

tak hebat lah tu. Terpikir nak buat sebab tengok prof MKI buat macam tuh bila pengunjung mencapai paras 1000. Then terpikir pulak.

hehehh, ada aku kisah? Ada berani? tahu tak per, tahap gaban - ayat-ayat sekarang yang kadangkala buat orang ........ ngeh ngeh ngeh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...