Khamis, 8 Oktober 2009

Marhaban

081009 : Berhariraya di rumah staf pejabat malam ini amat istimewa kerana diserikan dengan majlis marhaban. Majlis berlangsung begitu meriah ini telah dapat merapatkan lagi tali silatulrahim yang telah terjalin.


Ceriakan?
Kenal mengenali merapatkan ukhwah yang sedia terjalin

Ceriakan hari-harimu

Selamat datang, silakan jangan malu-malu

Sure, saya ceria selalu

Cak! cepatnya engkau membesar - dah makan hari-harikan, hidup mesti ceria

Ini dia tuan rumah (kanan sekali), seronok dan ceria kerana ramai kawan-kawan pejabat dan famili yang datang

Jom, kita mulakan majlis


Marhaban
Tuan rumah (dua dari kanan)

Membaca doa
Hidangan yang tersedia

Pecal
dalca
Rendang ayam

mengambil makanan tuh

Jangan malu-malu

'kenapalah tuan rumah ni masak sedap sangat nih'

10 ulasan:

rezeki berkata...

salam az,

seronok raya dan marhaban beramai2 ni.

semlm pun kami ikut marhaban di beberapa buah rumah .

cikgu mas berkata...

salam

aduhai AZ terus aktif dengan aktiviti mengeratkan hubungan sirahtulrahim....


saya nampak dalca,ciklie pandai masak dalca AZ,nanti kita claim dalca dia nak?

manzlie berkata...

salam ayah zain...

The most Raya sakan Person of the Yeras sya bagi kat az..seronok la dia ..asyik berya jerrr nihh..best kalau saya da di mesia sure duk dng ayah zain...mesti dapat makan semua tuh..sedpnyeer makanana dia..

cikgu...dalca takda dalam list aaar time raya...heheheheh


waslam

Ayah Zain berkata...

salam CR,

Seronok merapatkan silatulrahim nih.

Ayah Zain berkata...

salam CM,

Dah mereka menjemput, wajib kita memenuhi jemputan mereka itu. Kalau x datang nanti depa kata kita sombong.

Betul, nanti kita claim dalca CL tuh

Ayah Zain berkata...

salam manzlie,

wow, hebat anugerah tu. Makacih la. ngeh ngeh ngeh

ummi humaira berkata...

waw masih aktif lagi majlis marhaban di sana ya , kalu kt sini kumpulan marhaban dimonopoli kaum hawa .
tapi ummi tak join ler , kalu di jemput, datang meramaikan ajer , tak pandai nk melagu kan , suara pun tak merdu...

Ayah Zain berkata...

Salam UH,

Kat sini,selagi belum abis syawal, belum berakhir raya. Petang iniada satu lagi jemputan.

Pergi, jangan tak pergi.

rezeki berkata...

salam az,

masa makan nti, beringat sikit
ngeh,ngeh,ngeh

nti naik paras gula tu

ptg ni kami pun marhaban,
marhaban kat kedai org, ngeh,ngeh,ngeh

takdelah, bukak puasa kat kedai
baru balik kt, jadi dapur tutup

Ayah Zain berkata...

Salam CR,

masa makan tu memang az beringat sangat. Ingat kan yang sedap2 aje yang nak di makan.

Ni tengah siap nak g open house jiran sebelah rumah pulak.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...